Kupuję Octavię Tour

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • snajper
    Classic
    • 2012
    • 2

Kupuję Octavię Tour

blind_walker, hmmm też dobry pomysł w sumie :diabelski_usmiech Wszystko, łącznie z liftem, climatronikiem, ksenami (oprócz hebli i zawiasu, ale to z kieszeni idzie).
    hotrain, a co się ma dziać, jak auto dobrze zostało naprawione Potem tylko jeździć z bananem na twarzy i tyle!
    snajper
  • cigano
    Classic
    • 2011
    • 8

Kupuję Octavię Tour

Przede wszystkim chciałem się przywitać na forum: Witam wszystkich!

Obecnie jeżdżę Citroenem Xsara ale to staruszek z solidnym przebiegiem (lada moment stuknie mu 400 000). Stoję więc przed wyborem kupna nowego autka. Przedział cenowy: do ok 50 000 zł, ekonomiczny silnik. Proponowano mi Hyundaia i30 ale jakoś za dużo się złych rzeczy nasłuchałem o koreańskich autach... poza tym czuję jakiś taki sentyment do Skody. Zawsze mi się podobały te autka. Znalazłem ofertę Skody Octavi Tour za ok 47 000 z silnikiem 1,6 + instalacja gazowa (oczywiście za dodatkową opłatą) i bardzo poważnie się nad tym zastanawiam... Stąd mój wpis tutaj.

Citroenem jeżdżę już wiele lat i wiem co mu dolega, wiem na jakie koszta jestem narażony i co mu się psuje (np. padająca tylna belka co ok 6-10 lat - koszt ok 1500zł itp). Natomiast Skoda to dla mnie całkowita nowość. Czy możecie choć w skrócie zaznajomić mnie z tematem? Na co zwracać uwagę przy zakupie (najprawdopodobniej będę brał nową w salonie w Częstochowie)? Jakie usterki i wydatki czekają mnie przy użytkowaniu tego autka? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Przeglądnij choć trochę to forum to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...